Dinerkaart

NLD, Niederlande, Eindhoven, Designer Piet Hein Eek hat in ehemaligen Fabrikhallen von Philips seine Werkstatt, Buero, Ausstellungsraeume und ein Restaurant | NLD, The Netherlands, Eindhoven, designer Piet Hein Eek has his workshop, office, Shop, Exhibition spaces and a restaurant in former Philips factory buildings

DINNER van 18:00 – 21.30 / op zondag tot 20:00

SOEP

DAGSOEP  € 7,50

ARTISJOKSOEP – vegetarisch –  € 7,50             
tomatenbouillon / artisjok / rode peper / basilicum / rustiek stokbrood & roomboter

 

VOORGERECHTEN

TOMATEN SALADE   € 14,50       – als hoofdgerecht – € 16,50
gekonfijte tomaat / salade van verschillende tomatenrassen / buffel mozzarella / gemarineerde Gnocchetti Sardi / Pedro Ximenez vinaigrette / rustiek stokbrood & roomboter

BRETONSE SARDINE   € 12,50
tempura sardine / gordal olijven / tomaten antiboise / salsa verde / citroen / peterselie

BAAMBRUGS BIG   € 12,50
krokant buikspek / artisjok crème en chips / gemarineerde artisjok / geroosterde asperge / kruiden olie

PIET HEIN EEK OM TE DELEN / vanaf 2 personen   € 12,95 p.p.
combinatie van voorgerechten 

 

DRIE GANGEN MENU   € 29,50
menu met wisselende seizoen producten

 

HOOFDGERECHTEN

SALADE TONIJN STEAK – 200 GRAM   € 18,50
gegrilde tonijn steak / mesclun / edamame / snijbonensalade / quinoa met ingemaakte citroen / tomaten-rode ui salsa / red meat radijs / brood + roomboter

PAPRIKA   € 19,50
verschillende paprika texturen / gepofte aubergine chutney / basilicum pasta salade / brioche krokant / schuimige saus van Parmezaanse kaas 

ZEEBAARS – 500 GRAM    € 21,50
hele zeebaars met knoflook en rode peper uit de oven / salade / verse frietjes

KREEFT   € 23,50
halve kreeft / pasta aglio e olio / Parmigiano Reggiano 30 mesi

BOERDERIJ EEND   € 22,50
gekonfijte en geplukte eendenbout / spaghetti / groene asperges / morilles jus / buffel mozzarella / rucola pesto

DRY AGED CÔTE À L’OS 1 KG SIMMENTALER RUND   € 74,50

VAN DE PLANCHA VOOR 2 / 3 PERSONEN
seizoen groenten / verse friet

VERSE FRIET   € 4,50 
met huisgemaakte mayonaise 

 

DESSERT

RABARBER   € 7,50
rabarber / ijs van gebrande karnemelk / Jersey yoghurt

CHOCOLADE   € 7,50
chocolade delice / verse aardbeien / ijs van aardbeien / chocolade crème

DRIE KAZEN PLANK   € 11,50
drie kazen van de Lindenhoff / medjoul dadels / specerijenstroop / kaneel rozijnen brood