Dinerkaart

APERITIEF

RENART BOULON NR. 3 OESTER | 3 stuks  € 8,50
geserveerd met sjalotten / rode wijn vinaigrette

SOEP

PROVENCAALSE LINZENSOEP  – vegetarisch –  € 7,50
tomaat | paprika | beluga linzen | desem & roomboter

AARDPEERSOEP – vegetarisch – € 7,50
geroosterde aardpeersoep | gebakken aardpeer | amandelschuim | winterpostelein olie | desem & roomboter


VOORGERECHTEN

ZEEBAARS € 13,50 
zeebaars ceviche met grapefruit | avocado cremeux | quinoa salade | gemarineerde radijsjes

POMPOENSALADE € 13,50 – € 16,50 (hoofdgerecht)
sla | feta | gepofte pompoen | zoetzure rode ui | komkommer | cashewnoten | pain de campagne & roomboter  

WILD ZWIJN € 12,50
wild zwijn pastrami | parel couscous salade met baharat & bosui | wortel-gember compôte | chili olie


DRIE GANGEN MENU € 34,50
menu met wisselende seizoensproducten


HOOFDGERECHTEN

SCHORSENEREN – vegetarisch –  € 19,50
goulash van schorseneren | pastinaakcrème & -chips

SALADE GAMBA € 19,50
gamba’s gebakken in sinaasappel, sesam & soja | mesclun | mandarijn | rode kool | edamame | taugé | winterpeen

KREEFT  € 22,50
halve kreeft | tagliatelle a limone | zeekraal | schuimige saus van Parmezaanse kaas

HERT € 23,50
hert beef | bapao van hert & pompoen | Hokkaido pompoen | kokos-pompoen crème | gebakken koningsoesterzwam | vadouvan jus

VERSE FRIET € 4,50
met huisgemaakte mayonaise


DESSERT

CHOCOLADE  € 7,50
donut van chocolade delice | passievrucht gel | chocolade spongecake | chocolade crème

STOOFPEER € 8,50
speculaasmousse | stoofperen compote | wentelteefjes van kruidkoek | speculaasroomijs

DRIE KAZEN PLANK € 15,00
Franse kazen | kruidkoek | Medjoul dadels | specerijenstroop