Dinerkaart

APERITIEF

RENART BOULON NR. 3 OESTER | 3 stuks  € 8,50
geserveerd met sjalotten / rode wijn vinaigrette

SOEP

WORTELSOEP  – vegetarisch –  € 7,50
wortel curry | aardappel gember | aromaten | desem & roomboter

AARDPEERSOEP – vegetarisch – € 7,50
geroosterde aardpeersoep | gebakken aardpeer | amandelschuim | winterpostelein olie | desem & roomboter


VOORGERECHTEN

ZEEBAARS € 13,50 
zeebaars ceviche met grapefruit | avocado cremeux | quinoa salade | gemarineerde radijsjes

FALAFEL € 12,50
gebakken falafel | rode kool | geroosterde bloemkool | gebakken winterpeen | spinazie | granaatappel | tahini yoghurt dressing | desem & roomboter

WILD ZWIJN € 12,50
wild zwijn pastrami | parel couscous salade met baharat & bosui | wortel-gember compôte | chili olie


DRIE GANGEN MENU € 34,50
menu met wisselende seizoensproducten


HOOFDGERECHTEN

PASTA WINTERTRUFFEL – vegetarisch –  € 21,50
pasta met paddenstoelen | verse wintertruffel | Parmezaan

SALADE GAMBA € 19,50
gamba’s gebakken in sinaasappel, sesam & soja | mesclun | mandarijn | rode kool | edamame | taugé | winterpeen

KOREAANSE LASAGNE € 22,50
spicy runderstoof | kardemom bechamel | kimchi | gebakken shimeji | gyoza | Koreaanse peper

KREEFT  € 23,50
halve kreeft | bereidingen van aardpeer | winterpostelein | hazelnoot


VERSE FRIET € 4,50
met huisgemaakte mayonaise


DESSERT

CHOCOLADE  € 7,50
donut van chocolade delice | passievrucht gel | chocolade spongecake | chocolade crème

STOOFPEER € 8,50
speculaasmousse | stoofperen compote | wentelteefjes van kruidkoek | speculaasroomijs

DRIE KAZEN PLANK € 15,00
Franse kazen | kruidkoek | Medjoul dadels | specerijenstroop