Dinerkaart

APERITIEF

RENART BOULON NR. 3 OESTER | 3 stuks  € 8,50
geserveerd met sjalotten / rode wijn vinaigrette

SOEP

KOKOS | CURRY | SEREH  € 7,50
aromaten | taugé | gebakken uitjes

ARTISJOK  € 7,50
zongedroogde tomaat | rode peper | rozemarijn | tijm

 

VOORGERECHTEN

SALADE ASPERGES  € 12,50  – hoofdgerecht € 16,50
gekookte & geschaafde asperges | salade van bulger & ingemaakte citroen | gepocheerd ei | granaatappel | snijbonen | karnemelk croutons | ricotta salata | citroen vinaigrette

SARDINE  € 12,50
gebakken sardine | tomaten antiboise | Gordal olijf | salsa verde

RUND  € 12,50
rundertartaar | soja shiitake | gepekelde groenten | gerookte eidooier

DRIE GANGEN MENU € 34,50
menu met wisselende seizoensproducten

HOOFDGERECHTEN

SALADE TONIJN STEAK – 200 GRAM  € 20,50
gegrilde tonijn steak | mesclun | tomaten salsa | quinoa salade met crème fraîche en bosui | zoet zure radijsjes | gepofte quinoa | citroen vinaigrette

ASPERGES – vegetarisch  € 19,50
verschillende bereidingen van witte en groene asperges | gestoofde lamsoren | crème van eidooier | gepofte aardappel

KREEFT  € 22,50
halve kreeft | spaghetti aglio e olio | Parmezaanse kaas | gedroogde tomaten crunch

REEBOK  € 24,00
reebeef | ree ravioli met rode biet & ricotta | gepofte biet | knapperige biet | gedroogde kalamata olijf

DRY AGED CÔTE À L’OS 1 KG SIMMENTALER BEEF 
VAN DE GRILL VOOR 2 / 3 PERSONEN € 74,50
seizoensgroente | salade | verse friet

VERSE FRIET € 4,50
met huisgemaakte mayonaise

DESSERT

AARDBEI  € 7,50
aardbei macaron | basilicum yoghurtijs | basilicum grenache | aardbei gel

CHOCOLADE  € 8,50
chocolade semi freddo | koffie schuim | koffie crème | caramelia crème | chocolade schots

VIER KAZEN PLANK € 15,00
onze selectie van rauwmelkse kazen van Fromage Fermier Maris, geïmporteerd uit de Dordogne – Mavaleix:

  • GOUDA TREFLE met Einhovense bloemenhoning
  • ST ANJA FENUGREC met een kastanje brioche broodje
  • GOUDA VIEUX met zoete en zoute siroop en pijnboompitten
  • ST ANJA AFFINE met kruidkoek en noten