DINER
Diner – 18:00 – 23:00 (keuken sluit om 21:30)
Reserveren verplicht!
APERITIEF
RENART BOULON NR. 3 OESTER | 3 stuks € 8,50
geserveerd met framboos sjalot vinaigrette
SOEP
POMPOENSOEP – vegetarisch – € 7,50
pompoen | gebakken appel | Hindoestaanse kerrie
KOKOSSOEP – vegetarisch – € 7,50
kokos gember sereh | paddenstoelen | kruidenolie
VOORGERECHTEN
POMPOEN € 12,50
gepofte pompoen | couscous met raz el hanout | feta | granaatappel |
radijs | platte peterselie | ingemaakte citroen
OCTOPUS € 12,50
gemarineerde octopus | pizza | Parmezaan | ingemaakte cherrytomaat | gegrilde courgette
KONIJN € 14,50
crispy tamme konijnenbout | pindacrème | tamarinde gel pinda-kokos crunch
-extra portie pain de campagne & beurre noisette- € 3½
DRIE GANGEN MENU € 34,50
menu met wisselende seizoensproducten
HOOFDGERECHTEN
EEKHOORNTJESBROOD – vegetarisch – € 20,50
eekhoorntjesbrood agnolotti | gestoofd eekhoorntjesbrood | salieboter | 30 maanden gerijpte Parmezaan | truffelvinaigrette
ZEETONG – 500 | 600 g – € 34,50
zeetong à la meuniere | kappertjes | citroen | frietjes & salade
KREEFT € 24,00
halve kreeft | coquille in de schelp gebakken | pompoen chutney |
aardappelcurry | gebakken appel | ijskruid
KEMPENLANDER RUND
vandaag hebben we:
óf ENTRECÔTE 200 gram € 24,50
óf RIB EYE 200 gram € 22,50
óf HAAS 180 gram € 32,50
geserveerd met gegrilde, gekonfijte aardappel | geroosterde penen met groene kruiden & citroen | gepofte ui | geroosterde uienjus
DRY AGED ENTRECÔTE AAN BEEN | 1 KG € 74,50
geserveerd met gepofte groenten en frites
VERSE FRIET € 4,50
met huisgemaakte mayonaise
DESSERT
HAZELNOOT € 8,50
hazelnoot semifreddo | hazelnoot crème | chocolade krokant
ELSTAR APPEL € 8,50
harde wener | gebakken appel | appel Calvados mousse
KAASPLANKJE € 12,50
Delice de Bourgogne | St Anja | Maison Maris oude kaas | kletzenbroodje | honing uit eigen imkerij
extra kletzenbroodje € 2,00