Dinerkaart

NLD, Niederlande, Eindhoven, Designer Piet Hein Eek hat in ehemaligen Fabrikhallen von Philips seine Werkstatt, Buero, Ausstellungsraeume und ein Restaurant | NLD, The Netherlands, Eindhoven, designer Piet Hein Eek has his workshop, office, Shop, Exhibition spaces and a restaurant in former Philips factory buildings

DINER van 18:00 – 21.30 / zondag tot 20.00

APERITIEF

CREUSES ll  € 2,50

 

SOEP                                                                                                                           

DAGSOEP  € 7,50

AARDAPPELSOEP  -vegetarisch-  € 7,50
aardappel / truffel / posteleinolie / crème fraîche / meergranenbaguette en roomboter

 

VOORGERECHTEN

GROENTESALADE  € 12,50  -als hoofdgerecht-  € 16,50  
gemarineerde rode kool / ingemaakte radijsjes / radijs scheuten / kikkererwten / kerriekomkommer / cashewnoten / tahini vinaigrette  

COQUILLE  € 12,50
coquille soufflé / witlof blaadjes / kervel-yoghurt emulsie / hooi van prei / brioche toast

OSSENSTAART   € 12,50
lauw warme terrine van ossenstaart / suikerbrood krokant / ingemaakte rode uitjes / kaas crunch

 

HOOFDGERECHTEN

SALADE TONIJN STEAK – 200 GRAM  € 19,50
gegrilde tonijn steak / mesclun / bulgur salade / koolrabi / rettich / venkel / soja vinaigrette / edamame / ketjang pedis

KNOLSELDERIJ – vegetarisch–  € 19,50
knolselderij roast / gegrilde winterpeen / geroosterde topinamboer / gekonfijte bataat / bataat kaantjes / saus van winterpeen en olijfolie

KABELJAUW  € 21,50
kabeljauw met boerenkool croute / gebakken cavolo nero / aardappelschuim / aardappelkrokant / peterselieolie

ANJOU DUIF  € 22,50
gebraden duivenborst / gekonfijt pootje / Le Puy linzen / truffelaardappel / pastinaak crème en chips / gebakken navets

KREEFT 500/600  € 30,50
hele kreeft van de grill met knoflookboter / pommes pont neuf / choronsaus / frisse salade

DRY AGED CÔTE À L’OS 1 KG SIMMENTALER RUND  van de grill voor 2/3 personen  € 74,50
seizoen groenten / verse friet

VERSE FRIET  € 4,50
met huisgemaakte mayonaise 

DRIE GANGEN MENU  € 32,50
menu met wisselende seizoen producten

 

DESSERTS

WORTEL  € 7,50
carrot cake / wortel-sinaasappel compote / A-C-E sorbet

AMANDEL   € 7,50
amandel krokant / chocolade cremeux / amandelroomijs

DRIE KAZEN PLANK  € 11,50
binnen – en buitenlandse kazen / Medjoul dadels / specerijenstroop / kaneel rozijnen brood