Dinerkaart

(ook tijdens DDW a la carte)

APERITIEF

RENART BOULON NR. 3 OESTER | 3 stuks  € 8,50
geserveerd met sjalotten / rode wijn vinaigrette

SOEP

PROVENCAALSE LINZENSOEP  – vegetarisch –  € 7,50
tomaat | paprika | beluga linzen | rode linzen | rode ui


VOORGERECHTEN

FETASALADE  € 12,50 
sla | feta | gepofte pompoen | zoetzure rode uit | komkommer | cashewnoten

COQUILLE € 12,50
in de schelp gebakken coquille | geroosterde bloemkool | saus van bloemkool & buerre noisette | salade van bloemkool couscous & vadouvan | hazelnoot crunch

GILDEHOEN € 12,50
geplukte boen | crispy taco | mosterdzaad | tomaten reductie | avocadocrème | tomatenpoeder


DRIE GANGEN MENU € 34,50
menu met wisselende seizoensproducten


HOOFDGERECHTEN

ZWAARDVISSALADE € 19,50
met limoen & verveine gemarineerde zwaardvis | avocado | mesclun | crispy zoete aardappel | koolrabi | courgette spaghettini

WINTERPEEN – vegetarisch –  € 19,50
wortelcurry | aardappel-gember marbré | aardappelcrunch | knapperige paarse wortel | gegrilde bospeen | bospeen chips | wortel-steranijsvinaigrette

KREEFT  € 22,50
halve kreeft | tagliatelle a limone | zeekraal | schuimige saus van Parmezaanse kaas

JOVIANDER KALF € 24,00
langzaam gegaarde sukade | truffelkroketje | gepofte knorselderij | pastinaakcrème & -chips | truffel jus

VERSE FRIET € 4,50
met huisgemaakte mayonaise


DESSERT

ROOD FRUIT  € 7,50
gegratineerd rood fruit | vanille ijs | cookie crumble

CHOCOLADE  € 8,50
chocolade semi freddo | koffieschuim | koffiecrème | caramelia crème | chocolade schots

VIER KAZEN PLANK € 15,00
onze selectie van rauwmelkse kazen van Fromage Fermier Maris, geïmporteerd uit de Dordogne – Mavaleix:

  • GOUDA TREFLE met Einhovense bloemenhoning
  • ST ANJA FENUGREC met een kastanje brioche broodje
  • GOUDA VIEUX met zoete en zoute siroop en pijnboompitten
  • ST ANJA AFFINE met kruidkoek en noten