Dinerkaart

NLD, Niederlande, Eindhoven, Designer Piet Hein Eek hat in ehemaligen Fabrikhallen von Philips seine Werkstatt, Buero, Ausstellungsraeume und ein Restaurant | NLD, The Netherlands, Eindhoven, designer Piet Hein Eek has his workshop, office, Shop, Exhibition spaces and a restaurant in former Philips factory buildings

DINNER van 18:00 – 21.30 / op zondag tot 20:00

APERITIEF

CREUSES II  € 2,50

SOEP

DAGSOEP  € 7,50

POMPOENSOEP – vegetarisch –  € 7,50             
flespompoen / aardappel / sinaasappel / pumpkinspice / rustiek stokbrood en roomboter

VOORGERECHTEN

LINZEN SALADE   € 12,50 
rode en groene linzensalade / kikkererwten / gepofte bieten / bieten humus / rode ui / bosui / naanbrood

PALING   € 12,50
gerookte paling / Romeinse sla / gepocheerd eitje / cherrytomaatjes / zoetzure komkommer / brioche-karnemelk croutons / limoendressing

KONIJN   € 12,50
crispy konijnenbout / tamarinde dip / pinda dip / kokos-pinda-uien krokant / groene salade 

DRIE GANGEN MENU   € 29,50
menu met wisselende seizoen producten

 HOOFDGERECHTEN

SALADE TONIJN STEAK – 200 GRAM   € 18,50
met sesamzaadjes gebakken tonijn steak / mesclun / sojaboontjes / gemarineerde rode kool / red meat radijs / zoet zuur gepekelde radijs en komkommer / sesam dressing / rustiek stokbrood en roomboter

EEKHOORNTJESBROOD € 19,50
eekhoorntjesbrood risotto / 63 graden ei / schuimige saus van eekhoorntjesbrood / peterselie olie / Parmezaanse kaas / tuffelvinaigrette 

ZEEDUIVEL    € 22,50
gebakken zeeduivel / gegrilde muskaat pompoen / pompoen crème / geroosterde knolselderij / gepofte quinoa / braadjus

SHORTRIB   € 22,50
gestoofde rundershortrib / geroosterde ui / gestoofde marloeskes / aardappelmousseline / peentjes / laurierjus

DRY AGED CÔTE À L’OS 1 KG SIMMENTALER RUND   € 74,50

VAN DE PLANCHA VOOR 2 / 3 PERSONEN
seizoen groenten / verse friet

VERSE FRIET   € 4,50 
met huisgemaakte mayonaise 

DESSERT

KARAMEL  € 7,50
gezouten karamel / donut van chocolade delice / chocolade roomijs

PERZIK   € 7,50
gepocheerde perzik / perzik yoghurt mousse / cookie crumble / yoghurt ijs

DRIE KAZEN PLANK   € 11,50
drie kazen van de Lindenhoff / medjoul dadels / specerijenstroop / kaneel rozijnen brood  

 

DDW diner vanaf zaterdag 15 oktober

voorgerechten

Pompoensoep   € 7,50
pompoen / sinaasappel / specerijen

Tabouleh salade   € 12,50
Bulgur / platte peterselie / granaatappel / zoet zure rode ui en komkommer / soja boontjes / savora mosterd

Paling   €12,50
gerookte paling / Romeinse sla / gepocheerd eitje / cherrytomaatjes  / brioche-karnemelk croutons  / limoendressing

Buikspek   € 12,50
krokant gebakken buikspek gelakt met hoisin / gepofte wilde rijst / rettich / gemarineerde ijspegel / enoki / mango chutney vinaigrette

hoofdgerechten

Schorseneren  -vegetarisch-   € 20,50
goulash van schorseneren / in beurre noisette gebakken bloemkool / crème en krokant van pastinaak

Tonijnsteak 200 gram  € 20,50
gegrilde tonijnsteak / mesclun sla / spicy quinoa / komkommer kimchi / ingemaakte radijsjes

Boerderij eend  € 22,50
gebakken eendenborst / geplukte eendenbout / geroosterde bieten / linzen Le Puy / gepofte amarant / gedroogde Kalamata olijven

Dry aged Côte à l’os 1 kg Simmentaler rund van de grill  (2-3 personen)  € 74,50
seizoensgroenten / verse friet  

Verse friet  € 4,50
met huisgemaakte mayonaise

Desserts

Crêpe Normande  € 7,50
appel crêpe / calvados / vanille ijs / poedersuiker

Chocolade  € 7,50
chocolate chip cookie / chocolade passievruchtijs / chocolade saus

Drie kazen plank  € 11,50
binnen en buitenlandse kazen / medjoul dadels / specerijenstroop / kaneel rozijnen brood