Dinerkaart

DINER

Diner – 18:00 – 23:00 (keuken sluit om 21:30)

Reserveren verplicht!

APERITIEF

RENART BOULON NR. 3 OESTER | 3 stuks  € 8,50
geserveerd met framboos sjalot vinaigrette

SOEP

POMPOENSOEP – vegetarisch –  € 7,50
pompoen | gebakken appel | Hindoestaanse kerrie

KOKOSSOEP – vegetarisch – € 7,50
kokos gember sereh | paddenstoelen | kruidenolie


VOORGERECHTEN

POMPOEN € 12,50 
gepofte pompoen | couscous met raz el hanout | feta | granaatappel |
radijs | platte peterselie | ingemaakte citroen

OCTOPUS € 12,50
gemarineerde octopus | pizza | Parmezaan | ingemaakte cherrytomaat | gegrilde courgette

KONIJN € 14,50
crispy tamme konijnenbout | pindacrème | tamarinde gel pinda-kokos crunch

-extra portie pain de campagne & beurre noisette- € 3½


DRIE GANGEN MENU € 34,50
menu met wisselende seizoensproducten


HOOFDGERECHTEN

EEKHOORNTJESBROOD – vegetarisch –  € 20,50
eekhoorntjesbrood agnolotti | gestoofd eekhoorntjesbrood | salieboter | 30 maanden gerijpte Parmezaan | truffelvinaigrette

ZEETONG – 500 | 600 g – € 34,50
zeetong à la meuniere | kappertjes | citroen | frietjes & salade

KREEFT € 24,00
halve kreeft | coquille in de schelp gebakken | pompoen chutney |
aardappelcurry | gebakken appel | ijskruid

KEMPENLANDER RUND
vandaag hebben we:

óf ENTRECÔTE 200 gram € 24,50
óf RIB EYE 200 gram € 22,50
óf HAAS 180 gram € 32,50

geserveerd met gegrilde, gekonfijte aardappel | geroosterde penen met groene kruiden & citroen | gepofte ui | geroosterde uienjus

DRY AGED ENTRECÔTE AAN BEEN | 1 KG € 74,50
geserveerd met gepofte groenten en frites


VERSE FRIET € 4,50
met huisgemaakte mayonaise


DESSERT

HAZELNOOT  € 8,50
hazelnoot semifreddo | hazelnoot crème | chocolade krokant

ELSTAR APPEL € 8,50
harde wener | gebakken appel | appel Calvados mousse

KAASPLANKJE € 12,50
Delice de Bourgogne | St Anja | Maison Maris oude kaas | kletzenbroodje | honing uit eigen imkerij

extra kletzenbroodje € 2,00