Dinerkaart

APERITIEF

RENART BOULON NR. 3 OESTER | 3 stuks  € 8,50
geserveerd met sjalotten / rode wijn vinaigrette

SOEP

KOKOS | CURRY | SEREH  € 7,50
aromaten | taugé | gebakken uitjes

ASPERGE  € 7,50
asperges | geslagen room | bieslook

 

VOORGERECHTEN

GROENTEN SALADE  € 12,50
gemarineerde oerpenen | witlof met mandarijn | witte kool | knapperige mais met raz el hanout

OCTOPUS  € 14,50
geroosterde octopus | farro risotto | ingemaakte cherry tomaatjes | frisse tomatenbouillon | basilicum olie | krokante Parmezaanse kaas

GAASTERLAND VARKEN  € 12,50
krokant gebakken buikspek | gestoofd eekhoorntjesbrood | schuimige saus van eekhoorntjesbrood | 63 graden ei | truffelvinaigrette

DRIE GANGEN MENU € 34,50
menu met wisselende seizoensproducten

HOOFDGERECHTEN

SALADE TONIJN STEAK – 200 GRAM  € 20,50
gegrilde tonijn steak | mesclun | soja boontjes | broccoli | ingemaakte kerrie komkommer | geroosterde tuinbonen | knapperige bietjes | vadouvan vinaigrette

POMPOEN – vegetarisch –  € 19,50
pompoen roast | zoet zure pompoen | gemarineerde pompoen | bataat krokant | avocado | saus van pompoen, kokos en gember

KREEFT  € 22,50
halve kreeft | schaaldieren risotto | gestoofde prei | hooi van prei | schuimige schaaldierensaus

BELGISCH BLAUW OSSENHAAS  € 24,00
ossenhaas | bereidingen van uit | aardappel krokant | saus van Pedro Ximenez

DRY AGED CÔTE À L’OS 1 KG SIMMENTALER BEEF 
VAN DE GRILL VOOR 2 / 3 PERSONEN € 74,50
seizoensgroente | salade | verse friet

VERSE FRIET € 4,50
met huisgemaakte mayonaise

DESSERT

DECONTRUCTED LEMON PIE € 7,50
lemon curd | gebrand eiwit schuim | harde wener deeg | crème patissier | ijs van gebrande karnemelk

CHOCOLADE  € 8,50
taartje van chocolade delice | chocolade munt truffel | chocolade crème | chocolade krokant & crumble | munt roomijs | vanille munt vinaigrette

VIER KAZEN PLANK € 15,00
binnen- en buitlandse kazen / Medjoul dadels / specerijenstroop / huigemaakt brood