Dinerkaart

SOEP

RENART BOULON NR. 3 OESTER € 2,50

LINZENSOEP € 7,50 
rode linzen / Beluga linzen / tomaat / paprika / champignon / rode ui / specerijen

POMPOENSOEP   € 7,50 
fles pompoen / muskaatpompoen / sinaasappel / pumpkin spice

 

VOORGERECHTEN

GROENTEN SALADE € 12,50
gemarineerde oerpenen / witlof met mandarijn / witte kool / knapperige mais met raz el hanout

PALING € 12,50
gemarineerde oerpenen / witlof met mandarijn / witte kool / knapperige mais met raz el hanout

RUND  € 12,50
rundertartaar / in soja gepekelde eidooier / gemarineerde beukenzwammetjes / shisoblad / aardappel kaantjes

 

DRIE GANGEN MENU € 32,50
menu met wisselende seizoensproducten 

 

HOOFDGERECHTEN

SALADE TONIJN STEAK – 200 GRAM € 20,50
met sesamzaadjes gebakken tonijn steak / mesclun /  taugé / sojaboontjes / gemarineerde rode kool / red meat radijs / zoet-zure radijs / soja vinaigrette

SCHORSENEREN – vegetarisch € 19,50
goulash van schorseneren / pastinaak crème / pastinaak chips / erwten scheuten

KREEFT € 22,50
halve, gegratineerde kreeft / in kreeftenboter gekonfijte aardappel / savooie kool/ cavolo nero

HERT € 22,50
gebakken hertenrack / bapao met hert en specerijen / Hokkaido pompoen / gebrande marloeskes / saus van paarse mosterd

DRY AGED CÔTE À L’OS 1 KG SIMMENTALER BEEF 
VAN DE GRILL VOOR 2 / 3 PERSONEN € 74,50
seizoensgroente / salade / verse friet

VERSE FRIET € 4,50 
met huisgemaakte mayonaise

 

DESSERT       

OREO € 6,50 
binnenstebuiten oreo

CRÊPE NORMANDE € 7,50 
crêpe / appel | Calvados / vanille ijs

DRIE KAZEN PLANK € 11,50 
binnen- en buitlandse kazen / Medjoul dadels / specerijenstroop / huigemaakt brood