Samenwerken – Sergio Herman

12-10-2018 in: Blogberichten

Eten bij en met Sergio Herman met 180 man aan één lange tafel in onze werkplaats is best bijzonder. Ik ga u niet vermoeien met hoe ingewikkeld het is om alleen al een plan en een soort van begroting te maken en dan te besluiten om het daadwerkelijk te gaan doen. En dan begint het pas. Van welke borden gaan we eten? Hoe krijgen we dat tafel binnen? Waar ontvangen we de gasten? Krijgen we het warm? Krijgen we überhaupt gasten? Krijgen we 180 stoelen op tijd gereed? En hoe zorgen we ervoor dat het een onvergetelijke avond wordt? Het leuke van met Sergio werken is dat je je over het culinaire deel niet te veel zorgen hoeft te maken. Andersom kan het  goed zijn dat Sergio hetzelfde denkt: ik maak me zorgen over het eten en de rest komt wel goed.  Enfin, we maken ons beiden geen zorgen omdat  we samenwerken. Maar eigenlijk is het heel erg spannend!

Klik hier voor meer informatie en het bestellen van kaarten.